Boxspring lease collectie

Boxspring lease collectie - Een nieuwe boxspring leasen voor een vast-laag bedrag per maand. Bekijk online of bezoek een van onze winkels en ervaar het ligcomfort van onze boxsprings.

Altijd al willen genieten van het comfort van een boxspring? Dutch Dream Lease brengt deze droom in werkelijkheid! Met een boxspring van Dutch Sleep brengt u een boxspring van hoogwaardige kwaliteit in huis. 

 

Een boxspring op maat

Samen met u stellen wij de perfecte boxspring voor u samen. Onze adviseurs geven deskundig advies over uw slaaphouding en de daarbij juiste ondersteuning. Wij houden rekening met eventuele klachten en testen samen met u welk matras uit de Dutch Dream Lease-collectie past bij uw postuur en slaaphouding. 

 

De kers op de taart

Het model, stofkeuze en de kleur; u stelt alles naar wens samen. De topper op het matras maakt uw boxspring helemaal af. Geniet van uw persoonlijke boxspring voor minder dan € 1,- per nacht! 

 

Word uitgerust wakker met Dutch Dream! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »