Over ons

Maatwerk uit eigen fabriek 

Dutch Dream Lease is een dochteronderneming van Dutch Dream Slaapcomfort. In onze fabriek in Ter Aar (Zuid-Holland) produceren we handmatig unieke boxsprings en matrassen van een zeer goede kwaliteit en met een hoog ligcomfort. Door onze eigen productie kunt u uw boxspring volledig naar wens samenstellen. Door onze eigen Nederlandse productie is veel mogelijk!
 
 

De voordelen van een boxspring leasen

Een goede nachtrust en uitgerust wakker worden is belangrijk voor uw gezondheid. Behoort de aanschaf van een nieuwe boxspring niet tot uw mogelijkheden, maar wilt u wel genieten van optimaal slaapcomfort? Of vindt u het fijn om de kosten liever te verdelen? Voor een vast bedrag per maand geniet u van uw persoonlijke boxspring afgestemd op uw wensen, zonder de hoge aanschafkosten! 

Onze voordelen:

  • Optimaal slaapcomfort
  • Deskundig advies in de Dutch Dream filialen
  • Ervaren voor aanschaffen
  • Gratis levering en montage
  • 5 jaar garantie 
  • Gratis reparatie 
  • Gratis eenmalige verhuisservice
  • Wel toetsing, geen BKR-registratie. Partner toetsing toegestaan: contract op beide namen.  
  • Van begin tot eind topservice!

Uw boxspring samenstellen

Een boxspring bestaat uit een combinatie van onderdelen, die geheel naar wens zijn samen te stellen. U kiest uit stoffen, kleuren en afwerking naar wens. 

1. Hoofdbord

Kies uit diverse soorten hoofdborden, zoals strak, genopt, ingetrokken naad of in vlakken gestikt. Diverse breedtes en hoogtes zijn mogelijk.

2. Boxspring

Dit is de bodem. Alle boxspringbodems zijn verend. Een 7-zone-pocketveer wordt geplaatst voor meer kwaliteit en comfort.

3. Matras

Het matras is het belangrijkste onderdeel van de boxspring. Belangrijk bij de keuze van een geschikt matras is dat u een rechte lighouding heeft en het uw lichaam draagt en ondersteunt op de juiste plekken. Wij adviseren u om het juiste matras te laten aanmeten in één van de Dutch Dream filialen.

4. Topper

Een topper is een dunne comfortlaag en ligt op het matras. Hiermee wordt een hinderlijke middennaad gecamoufleerd. Daarnaast biedt het veel gemak bij het opmaken van het bed.

5. Poten

Wij bieden diverse opties in type bedpoten, in materiaal en vorm.
 

Deskundig advies

Bij ons is een goed ligcomfort het allerbelangrijkst. Daarom gaan we een stukje verder in kennis. Dit vindt u terug in onze advisering, wij nemen de tijd en creëren voor u het perfecte ligcomfort. Komt langs in een van onze vijf vestigingen. 

Laat u inspireren tijdens uw online reis naar uw persoonlijk samengestelde boxspring. 
 
 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »