Over ons

Lease uw boxspring

Dutch Dream Lease is een dochteronderneming van Dutch Dream Slaapcomfort. Alle boxsprings en matrassen worden geproduceerd in eigen fabriek in Ter Aar. Wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige Nederlandse materialen voor de productie. Door onze eigen productie op Nederlandse bodem kunt u uw boxspring naar wens samenstellen. Het is mogelijk om uw boxspring online aan te vragen, maar u heeft ook de mogelijkheid om persoonlijk advies te ontvangen in onze winkels.

 
 

De voordelen van een boxspring leasen

Een goede nachtrust en uitgerust wakker worden is belangrijk voor uw gezondheid. Gemiddeld brengen we tenslotte een derde van ons leven in bed door. Behoort de aanschaf van een nieuwe boxspring niet tot uw mogelijkheden, maar wilt u wel genieten van een optimaal slaapcomfort? Of vindt u het fijn om de kosten liever te spreiden? Voor een vast bedrag per maand geniet u van uw persoonlijke boxspring afgestemd op uw wensen, zonder de hoge aanschafkosten.

Onze voordelen:

  • Optimaal slaapcomfort
  • Deskundig advies in de Dutch Dream filialen
  • Ervaren voor aanschaffen
  • Gratis levering en montage
  • 5 jaar garantie 
  • Gratis reparatie 
  • Gratis eenmalige verhuisservice
  • Wel toetsing, geen BKR-registratie. Partner toetsing toegestaan 
  • Van begin tot eind topservice!

Uw boxspring samenstellen

Een boxspring bestaat uit een combinatie van onderdelen, die geheel naar wens zijn samen te stellen.

1. Boxspring
Ligt uw voorkeur bij een elektrisch verstelbare boxspring of gaat u liever voor een vlak model? U heeft de keuze uit 5 van onze bestsellers! 
 
2. Hoofdbord
Een diversiteit aan hoofdborden, zoals strak, genopt, ingetrokken naad of in vlakken gestikt. Diverse breedtes en hoogtes zijn mogelijk. 

3. Matras
Het matras is het belangrijkste onderdeel van uw boxspring, want dit bepaalt uiteindelijk uw ligcomfort. Belangrijk bij de keuze is dat u een rechte lighouding heeft en het uw lichaam ondersteunt op de juiste plekken. Wij geven u in onze winkels graag advies in welk matras het beste bij u past. Bekijk hier waar onze winkels gevestigd zijn.

4. Topper
Een topper is een dunne comfortlaag en ligt op het matras. Hiermee wordt een hinderlijke middennaad gecamoufleerd en biedt u nog wat meer comfort. Daarnaast biedt het veel gemak bij het opmaken van het bed.

5. Poten
Wij bieden diverse opties in type bedpoten, in materiaal en vorm.

Lees hier meer over ons concept. 

Onze eigen fabriek

Onze boxsprings worden geproduceerd in onze eigen fabriek. Een puur Hollandse productie waar kwaliteit centraal staat.

Vanaf de basis
Jeanette is onze vakvrouw die de scepter zwaait in de houtzagerij. Hier wordt de basis gelegd voor de bouw van uw bed. Elke boxspring is uniek. U kiest de box, het hoofdbord, het formaat, de stof en kleur. Wij gaan het naar wens maken. Van basis tot eindproduct blijft kwaliteit voorop staan. We leveren een mooi product en daar zijn we gewoonweg trots op. 

De ingrediënten
Om een matras of boxspring naar wens samen te stellen zijn er veel verschillende soorten materialen nodig. Matten met pocketveren in verschillende diktes en opbouw, schuimsoorten met verschillende eigenschappen en stoffen in vele kleuren en soorten. We werken met uitsluitend hoogwaardige Nederlandse materialen.
 
De opbouw
Van losse materialen naar het opbouwen van een (top)matras of boxspring. Om dit op een professionele wijze te realiseren is vakkennis onmisbaar. Op iedere afdeling hebben we ervaren en vakkundig personeel om de boxsprings te produceren. Neem een voorbeeld aan Peter en Halil, zij werken al bijna 30 jaar samen in de beddenbranche en weten als geen ander hoe je een mooie kwaliteit in slaapcomfort maakt. 
 
Precisie werk
Alle taken die horen bij het maken van een matras of boxspring vereisen zorgvuldigheid. Ook als we naar het afronden van een nieuwe matras of de nieuwe boxspring gaan: het maken van de matrastijk en stoffering voor de boxsprings in ons eigen atelier. Hier horen we dagelijks de professionele naaimachines snorren. De finishing touch wordt verzorgd door Reno. Vooral het stofferen van de boxsprings is zijn specialiteit. Heel behendig zorgt hij ervoor dat de stoffen prachtig aansluiten op het houtwerk van de boxspring.
 
Om het plaatje compleet te maken kunt u ook nachtkastjes in de kleur van uw boxspring leasen! Klik hier voor meer informatie.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »