Over ons

Lease uw boxspring

Dutch Dream Lease is een dochteronderneming van Dutch Dream Slaapcomfort. In onze fabriek in Ter Aar (Zuid-Holland) produceren we handmatig unieke boxsprings en matrassen van een zeer goede kwaliteit en met een hoog ligcomfort. Door onze eigen productie kunt u uw boxspring volledig naar wens samenstellen. Door onze eigen Nederlandse productie is veel mogelijk!
 
 

De voordelen van een boxspring leasen

Een goede nachtrust en uitgerust wakker worden is belangrijk voor uw gezondheid. Behoort de aanschaf van een nieuwe boxspring niet tot uw mogelijkheden, maar wilt u wel genieten van optimaal slaapcomfort? Of vindt u het fijn om de kosten liever te verdelen? Voor een vast bedrag per maand geniet u van uw persoonlijke boxspring afgestemd op uw wensen, zonder de hoge aanschafkosten! 

Onze voordelen:

  • Optimaal slaapcomfort
  • Deskundig advies in de Dutch Dream filialen
  • Ervaren voor aanschaffen
  • Gratis levering en montage
  • 5 jaar garantie 
  • Gratis reparatie 
  • Gratis eenmalige verhuisservice
  • Wel toetsing, geen BKR-registratie. Partner toetsing toegestaan: contract op beide namen.  
  • Van begin tot eind topservice!

Uw boxspring samenstellen

Een boxspring bestaat uit een combinatie van onderdelen, die geheel naar wens zijn samen te stellen.

1. Boxspring

Ligt uw voorkeur bij een elektrisch verstelbare boxspring of gaat u liever voor een vlak model? U heeft de keuze uit 5 van onze bestsellers! 

2. Hoofdbord

Een diversiteit aan hoofdborden, zoals strak, genopt, ingetrokken naad of in vlakken gestikt. Diverse breedtes en hoogtes zijn mogelijk. 

3. Matras

Het matras is het belangrijkste onderdeel van de boxspring. Belangrijk bij de keuze van een geschikt matras is dat u een rechte lighouding heeft en het uw lichaam draagt en ondersteunt op de juiste plekken. Wij geven u graag advies in welk matras het beste bij u past. Bekijk hier waar onze winkels gevestigd zijn.

4. Topper

Een topper is een dunne comfortlaag en ligt op het matras. Hiermee wordt een hinderlijke middennaad gecamoufleerd. Daarnaast biedt het veel gemak bij het opmaken van het bed.

5. Poten

Wij bieden diverse opties in type bedpoten, in materiaal en vorm.
 
 

Deskundig advies

Bij ons is een goed ligcomfort het allerbelangrijkst. Daarom gaan we een stukje verder in kennis. Dit vindt u terug in onze advisering, wij nemen de tijd en creëren voor u het perfecte ligcomfort. Komt langs in een van onze vijf vestigingen.

Laat u inspireren tijdens uw online reis naar uw persoonlijk samengestelde boxspring. 

Onze fabriek

Vanaf de basis

Jeanette is onze vakvrouw die de scepter zwaait in de houtzagerij. Hier wordt de basis gelegd voor de bouw van uw bed. Elke boxspring is uniek. U kiest de box, het hoofdbord, het formaat, de stof en kleur. Wij gaan het naar wens maken. Van basis tot eindproduct blijft kwaliteit voorop staan. We leveren een mooi product en daar zijn we gewoonweg trots op. 

De ingrediënten

Om een matras of boxspring naar wens samen te stellen zijn er veel verschillende soorten materialen nodig. Matten met pocketveren in verschillende diktes en opbouw, schuimsoorten met verschillende eigenschappen en stoffen in vele kleuren en soorten. We werken met uitsluitend hoogwaardige Nederlandse materialen.

De opbouw

Van losse materialen naar het opbouwen van een (top)matras of boxspring. Om dit op een professionele wijze te realiseren is vakkennis onmisbaar. Op iedere afdeling hebben we ervaren en vakkundig personeel om de boxsprings te produceren. Neem een voorbeeld aan Peter en Halil, zij werken al bijna 30 jaar samen in de beddenbranche en weten als geen ander hoe je een mooie kwaliteit in slaapcomfort maakt. 

Precisie werk

Alle taken die horen bij het maken van een matras of boxspring vereisen zorgvuldigheid. Ook als we naar het afronden van een nieuwe matras of de nieuwe boxspring gaan: het maken van de matrastijk en stoffering voor de boxsprings in ons eigen atelier. Hier horen we dagelijks de professionele naaimachines snorren. De finishing touch wordt verzorgd door Reno. Vooral het stofferen van de boxsprings is zijn specialiteit. Heel behendig zorgt hij ervoor dat de stoffen prachtig aansluiten op het houtwerk van de boxspring.

 
Om het plaatje compleet te maken kunt u ook nachtkastjes in de kleur van uw boxspring leasen! Klik hier voor meer informatie.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »