Levertijd en garantie boxspring leasen

Levertijd

 
Uw boxspring wordt met grote zorg gemaakt in de Dutch Sleep fabriek in Ter Aar, Zuid Holland. De levertijd is 8 tot 10 weken na bestelling. Het bezorgen doen we in overleg met u en stemmen wij af met uw wensen (weekenden en Wadden-/Schiereilanden uitgesloten).
 
In de vestigingen in Alphen aan den Rijn, Delft, Hazerswoude en Ter Aar vindt u een showroom, waar de boxspring modellen getest kunnen worden. U ontvangt deskundig advies over een passende boxspring bij uw slaaphouding.  
 
 
 

Garantie

 
Ondervind u problemen met uw boxspring? Wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om het probleem op te lossen. U ontvangt 5 jaar garantie op de boxspring. Indien het ligcomfort niet naar wens is, adviseren wij u om contact op te nemen. Wij proberen door middel van mogelijke aanpassingen het ligcomfort te verbeteren. Wij raden u aan om voor de aanschaf bij één van onze filialen de geschikte boxspring en matras te bepalen.
 

Heeft u vragen? Bel naar 06-58 96 33 37

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »