Ons concept

Hoe werkt ons concept?

1. Bestellen
Stel uw eigen boxspring samen. Wij raden u aan om u te laten adviseren door in één van onze winkels. Uiteraard is het mogelijk om de gewenste boxspring online én in de winkel te bestellen. 
 
2. Financiële acceptatie
Een financiële screening volgt. Hieronder vallen het inkomen en woon-/vaste lasten voor een akkoord. 
Partner toetsing toegestaan: contract op beide namen. Geen BKR registratie.
 
3. Productie
Uw boxspring wordt in productie genomen in onze eigen fabriek in Ter Aar (Zuid-Holland). Klik hier voor meer informatie over onze fabriek.
 
4. Gratis bezorging en montage
De boxspring wordt gemiddeld 14-16 weken na bestelling gratis bezorgd door heel Nederland (met uitzondering van Wadden- en Schiereilanden). De boxspring wordt vakkundig gemonteerd. De plaats waar de boxspring komt te staan dient vrij te zijn bij levering. Na montage wordt de boxspring met u gecontroleerd en ontvangt u uitleg omtrent gebruik en onderhoud. 
 
6. Service
Heeft u vragen of ervaart u ongemak? Wij lossen het op! Neem contact met ons op via 0713 - 41 95 70. Profiteer van 5 jaar garantie.
 
7. Gezonde nachtrust
Geniet van meer slaapcomfort en wordt uitgerust wakker tegen een vast en laag bedrag per maand! 
 

Garantie

Ondervindt u problemen met uw boxspring? Wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om het probleem op te lossen. U ontvangt 5 jaar garantie op de boxspring. Indien het ligcomfort niet naar wens is, adviseren wij u om contact op te nemen. Wij proberen door middel van mogelijke aanpassingen het ligcomfort te verbeteren. Wij raden u aan om voor de aanschaf bij één van onze filialen de geschikte boxspring en matras te bepalen.

 

Heeft u vragen? Bel naar 06-58 96 33 37

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »