Levertijd en garantie boxspring leasen

Levertijd

Uw boxspring wordt met grote zorg gemaakt in de Dutch Sleep fabriek in Ter Aar, Zuid Holland. De levertijd is circa 12 weken na ondertekening van het contract. Het bezorgen en monteren doen we gratis en in overleg met u en stemmen wij af met uw wensen (weekenden en Wadden-/Schiereilanden uitgesloten).
 
In de vestigingen in Alphen aan den Rijn, Delft, Hazerswoude en Ter Aar vindt u een showroom, waar de boxspring modellen getest kunnen worden. U ontvangt deskundig advies over een passende boxspring bij uw slaaphouding.  
 

Meer informatie over onze winkels en showrooms.

 

Garantie

Ondervind u problemen met uw boxspring? Wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om het probleem op te lossen. U ontvangt 5 jaar garantie op de boxspring. Indien het ligcomfort niet naar wens is, adviseren wij u om contact op te nemen. Wij proberen door middel van mogelijke aanpassingen het ligcomfort te verbeteren. Wij raden u aan om voor de aanschaf bij één van onze filialen de geschikte boxspring en matras te bepalen.

 

Heeft u vragen? Bel naar 06-58 96 33 37

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »