Waarom Dutch Dream Lease?

Krijg bij uw order een hoeslaken of 2 kussenslopen cadeau! Daarnaast is het ook mogelijk bijpassende nachtkastjes bij uw boxspring te leasen. 

 

Een goede nachtrust en uitgerust wakker worden is belangrijk voor uw gezondheid. Een boxspring is een comfortabel bed dat zorgt voor een optimale lichaamsondersteuning en slaapcomfort. Het bestaat uit verschillende onderdelen, waardoor het geheel naar eigen wens is samen te stellen. 

Optimaal slaapcomfort voor u

Behoort de aanschaf van een nieuwe boxspring niet tot uw mogelijkheden, maar wilt u wel genieten van optimaal slaapcomfort? Voor een vast bedrag per maand geniet u van uw persoonlijke boxspring afgestemd op uw wensen, zonder de hoge aanschafkosten! 

Dutch Dream Lease voordelen

  • Optimaal slaapcomfort
  • Deskundig advies in de Dutch Dream filialen
  • Ervaren voor aanschaffen
  • Gratis levering en montage
  • 5 jaar garantie 
  • Gratis reparatie 
  • Gratis eenmalige verhuisservice
  • Wel toetsing, geen BKR-registratie. Partner toetsing toegestaan: contract op beide namen.  
  • Van begin tot eind topservice!

Boxspring combinatie

Een boxspring bestaat uit een combinatie van onderdelen, die geheel naar wens zijn samen te stellen. U kiest uit stoffen, kleuren en afwerking naar wens. 

1. Hoofdbord

Kies uit diverse soorten hoofdborden, zoals strak, genopt, ingetrokken naad of in vlakken gestikt. Diverse breedtes en hoogtes zijn mogelijk.

2. Boxspring

Dit is de bodem. Alle boxspring bodems zijn verend. Een 7-zone-pocketveer wordt geplaatst voor meer kwaliteit en comfort.

3. Matras

Het matras is het belangrijkste onderdeel van de boxspring. Belangrijk bij de keuze van een geschikt matras is dat u een rechte lighouding heeft en het uw lichaam draagt en ondersteunt op de juiste plekken. Wij adviseren u om het juiste matras te laten aanmeten in één van de Dutch Dream filialen.

4. Topper

Een topper is een dunne comfortlaag en ligt op het matras. Hiermee wordt een hinderlijke middennaad gecamoufleerd. Daarnaast biedt het veel gemak bij het opmaken van het bed.

5. Poten

Wij bieden diverse opties in type bedpoten, in materiaal en vorm.
 
Boxspring onderdelen
 
Boxspring leasen zonder BKR.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »